INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

Omatanje Stretch folijom

Okretač

Modeli ECONOMAT su automatski strojevi za omatanje proizvoda sa stretch folijom i tako omogućuju brzo i ekonomično pakiranje s minimalnim otpadom folije. Imaju pre-stretch sustav koji rasteže foliju za maks. 260%, čime se smanjuje potrošnja folije i troškovi pakiranja.

Gornji okretač

Strojevi Cobra idealni su za omatanje nestabilnih proizvoda budući da se stretch folija okreće oko proizvoda.

Neusporediva fleksibilnost
Zahvaljujući tehnologiji rotirajuće ručice, nestabilne palete ne pomiču se tijekom procesa omotavanja. Stoga, Cobra Plus idealan je za omotavanje nestabilnih, laganih, vrlo teških ili neparnih oblika – bez obzira na vrstu proizvoda. Cobra Plus dolazi standardno s nezavisnim podnim postoljem, ali može se montirati i na stup ili zid. Ovaj inovativni dizajn dolazi standardno s podesivom omatajućom rukom koja se lako može mijenjati kako bi se prilagodila većem opterećenju.
Izuzetno učinkovit
Motor s podesivom kontrolom zatezanja folije jamči optimalnu upotrebu. Također, omogučujući kontrolu napetosti folije tijekom ciklusa omotavanja, može se postići da folija ne puca i nema oštećenja proizvoda. Patentirani stroj osigurava konzistentan učinak i minimalnu potrošnju folije.

PN2-114

Rotacijski Prsten

Octopus Compact je prva od nove generacije omotnih strojeva koji mogu ponuditi tehnologiju omotavanja proizvoda putem prstena za poluautomatsku upotrebu ili gdje je najprikladnija automatizacija s niskim kapacitetom. Octopus Compact ima razinu cijena rotirajućih strojeva i okretne ploče, a nudi najmanju moguću potrošnju i troškove održavanja. Može se koristiti u ručnom načinu rada, s rotirajućim transporterom ili u potpunosti automatski. Sustav može rasti s potrebama kupaca ako je to potrebno.

Pouzdano i ekonomično rješenje za zamatanje paleta. Iako je kompaktna veličina, dovoljno je svestran da obrađuje razne aplikacije.

Octopus je tih u radu i lako se održava. Sa svojim kontrolnim touchscreen monitorom u boji, pruža neusporedivu fleksibilnost pri stvaranju optimalnog omatanja vaših proizvoda.

Octopus B je potpuno automatski stroj za omatanje folijom, koji koristi najnoviju tehnologiju. Kolut folije za omatanje obješen je kod prstena i okreće se oko palete. Prsten se podiže i spušta prema programu omatanja. Paleta ostaje nepomična, zbog čega je omatanje “nestabilnih” i “laganih” proizvoda znatno lakše. Osim toga, ne postoje centrifugalne sile koje uzrokuju naprezanje na robi ili na stroju.

Kako se prsten može točno postaviti u vertikalnom položaju, omatanje se može započeti i završiti na bilo kojoj potrebnoj visini. Octopus se spušta na 5 cm od poda ili vrha transportera kako bi se osiguralo da je gotovi paket čvrst i siguran.

Zbog fleksibilne konstrukcije okvira, Octopus je pogodan za različite visine paleta i transportere. Ovaj prilagodljiv okvir zajedno s dostupnom dodatnom opremom, uključujući sustave za rukovanje paletama, čini svaki Octopus učinkovitim strojem koji može zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

Serija Octopus S s teškim učvršćivanjem pogodan je za proizvode s velikim promjerom dijagonale do 2,800 mm i za proizvode do 4,000 mm visine. Stabilnost čeličnog okvira stroja omogućava da veliki i visoki proizvodi budu sigurno omotani pri velikim brzinama bez gubitka učinkovitosti ili stabilnosti omatanja. OCTOPUS S koristi jedinstvenu tehnologiju omatanja brzog pokreta prstena. Jednostavno se može integrirati u postojeće ili nove transportne linije.

Octopus Twin je vrlo brza omotačica za specijalne primjene pomoću duplog odmatanje stretch folije na dvije ruke. Obratite nam se za detaljne informacije.

octopustwin

Aksijalno

CoilMasterov sustav aksijalnog omotača u potpunosti obuhvaća omatanje traka i žičanih proizvoda, osiguravajući zaštitu od onečišćenja, vlage i oštećenja površine.

CoilMaster sustav pakiranja predstavlja veliki napredak u pakiranju čeličnih i aluminijskih proizvoda primjenom tehnologije mikročipova i inovativnog inženjeringa.

PN2-114