INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

Plastično vezanje

Na bateriju

BXT NG nove generacije alata za vezanje na bateriju za 9-19 mm PP i PET plastične trake imaju niz revolucionarnih svjetskih noviteta kad se gleda na ručne alate za vezanje. BXT3 je dizajniran da izdrži svakodnevna opterećenja industrijske uporabe tijekom mnogih godina.

BXT3 Nova Generacija

BXT NG nove generacije ručne vezačice na bateriju za 9-19 mm PP i PET plastičnu traku imaju niz revolucionarnih svjetskih noviteta u području vezanja. BXT3 je dizajniran da izdrži svakodnevne zahtjeve industrijske uporabe tijekom mnogih godina. Nove karakteristike uključuju:

Jednostavan za uporabu – Upravljanje putem novog touch screen monitora s novim karakteristikama za jednostavnu upotrebu i smanjene potrebe za školovanjem na stroju.

Siguran proces pakiranja – Omiljeni ciklus postavki za reprodukciju procesa – prvi na svijetu!

Točno učvršćivanje paketa – stvarna napetost trake vidi se na monitoru – prvi na svijetu!

Jednostavan za pakiranje osjetljivih proizvoda – Operater kontrolira brzinu vrtnje trake kroz stroj sa pritiskom prsta, tako da lako postavljate zaštitu tereta i sl.

– opet prvi na svijetu!

Lagani stroj – savršena ravnoteža alata olakšava korištenje u svim aplikacijama, okomito i vodoravno, bez ikakvih problema s umorom korisnika.

Industrijski dokazani visokokvalitetni alat i dijelovi – Švicarski proizvodi za pouzdanost, izdržljivost i najniži trošak održavanja!

Kućište alata otporno na udarce i vodu osigurava dugovječnost i također pruža maksimalnu zaštitu akumulatora.

Ovlašteni servis nalazi se kod nas u Zagrebu za cijelu bivšu Jugoslaviju!

BXT2-32

Signode BXT2-32 donosi brzinu, jednostavno korištenje i produktivnost kod vezanja putem baterije za najzahtjevnije primjene. Dovoljno snažan da pričvrsti teške materijale poput čelika, aluminija i neželjeznih metala, koristeći 25 mm ili 32 mm Tenax® poliester traku visoke čvrstoće. Alat pruža vrhunske rezultate bez obzira na veličinu paketa, za okomito ili vodoravno vezanje.

BXT2-32 daje do 200 vezova po napunjenosti baterije. BOSCH baterija može se puniti u bilo kojem trenutku.

15-minutno punjenje vraća do 80% ukupne snage baterije, dok kompletno punjenje traje samo 60 minuta. Način vezanja može se podesiti tako da odgovara primjeni i daje snagu zatezanja od 2000N do 6500N u visokoj napetosti i od 1000N do 5000N u niskom stezanju.

Ručni

Ručni ručni alati su najosnovniji oblik opreme za vezanje plastične trake. Oni su savršeni za operacije koje nemaju pristup izvorima napajanja ili ne zahtijevaju veliku brzinu rada. Signode ručni zatezači pružaju operateru jednostavan način zatezanja trake. Zatim se koristi ručna spajalica/ klješta za spajanje zategnutih krajeva trake, osiguravajući time da su proizvodi zaštićeni tijekom transporta, rukovanja i skladištenja. Kako bi vezanje bilo praktično i učinkovito, također izrađujemo alate koji kombiniraju zadaće zatezanja, spajanja i rezanja u jednom alatu.

Napinjač hvataljke

Lagani napinjač / rezač dizajniran za pričvršćivanje spojnica s plastičnom trakom

Napinjač kotača

Zupčanik zahvaća traku i rotira. Brzo i jednostavno postaviti i koristiti. Traka se može koristiti izravno s role.

Zatezač vitla

Primjenjuje napetost zahvaćanjem jednog kraja trake i namatanja drugog oko zupčaste drške

plasttens

Klješta na prednjoj strani imaju ručke koje su okomite prema traci. Klješta za bočno djelovanje smještena su pod pravim kutom.

Kombinacijski alati funkcioniraju kao zatezači, spajači i rezači. Oni štede vrijeme jer ne trebate više alata nego je sve u jednom. No, budući da su teži, trebaju biti postavljeni što bliže položaju na kojem će se koristiti. Kombinacijski alati imaju spremište spojnica i tako se brzo i lako pune.

Ručni

AST alat za ručno vezanje kombinira Dylastic, Dymax i Tenax traku. AMT-58 je idealan alat za snažnu Tenax traku.

Pneumatski

Ručni alati s pneumatikom i baterijama poduzimaju najveći dio napora za zatezanje i spajanje trake. Ručni alati se obično koriste za smanjenje umora od strane operatera, poboljšavaju učinkovitost veza i omogućuju jednoliku napetost. Signode pneumatski alati kombiniraju zrak ili baterije za stezanje, spajanje i rezanje plastične trake. Ovi su alati dostupni u modelima sa i bez spojnica Tension-Weld®.

AMPT-58 je idealan alat za ručno vezanje s čvrstom Tenax trakom.

Pneumatski Tension-Weld®

Modeli VT-10 i VT-13 kombinacijski alati koriste Contrax, Dymax i Tenax traku. Krajevi trake spajaju se s patentiranim Tension-weld® procesom, čime se eliminira potreba za metalnim spojnicama.

Lagani VT-16/19, VT-16HD, VT-19HD i VT-25HD alati primjenjuju High-Strength Tenax traku na višoj razini napetosti. Idealno za upotrebu u horizontalnim i vertikalnim primjenama.