INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

Čelično vezanje

AK 100 je glava za vezanje dizajnirana za upotrebu u kombinaciji s raznim veličinama čeličnih traka u rasponu od 13 do 19 mm.

Glava se koristi u potpuno automatskim instalacijama za vezanje i pogodna je za različite primjene u industriji čelika, opeke, blokova, drvene građe i opće ambalaže.

Karakteristike stroja

 • Aluminijsko lijevanje u jednom komadu. Robustan dizajn.
 • Potpuno električna glava
 • Jedan izvor napajanja (0,55 kW)
 • Izvanredna konstrukcija za jednostavan pristup svim dijelovima zamjene i servisiranja
 • Jedinstveni sustav za vezanje trake koji znatno smanjuje broj blokada
 • Veliki kotač za ulaganje radi boljeg prijenosa napetosti
 • Podesiva napetost veza (6500 N max.)
 • Podesiva dubina udara
 • Mogućnost kontroliranog preklapanja vezova
 • Minimirani broj zamjenskih i potrošnih dijelova
 • Niska razina buke od 65 dBa
 • Traka za ulaganje i brzina odstupanja od 1,25 m / s
 • Jednostavno za održavanje
 • Min. Obujam pakiranja: 125 mm. (AK-100)

M410 glava za vezanje

Srce strojeva Signode je dokazana glava za vezivanje M410. Njegova fleksibilna, modularna konstrukcija i raspon mogućnosti, uključujući vezice, bez vezica ili varenje, omogućuju M400 da zadovolji zahtjeve izuzetno širokog raspona primjene.

Vezanje trake i cijevi

Za vezivanje šipki i cijevi proizvodimo strojeve M410-BRP koji koriste čelične trake. Ovisno o modelu, ti strojevi mogu biti instalirani na fiksnom položaju ili na vrhu prijenosnog vozila za kružne ili kvadratne proizvode.

Sustavi pakiranja cirkumbenih rola

M410 i AK glava, sustavi za pakiranje kružnih spirala CH serije namijenjeni su za vezivanje velikih promjera ravno valjanih čeličnih rola. Modeli su raspoloživi za rolee s vodoravnom osi koja je u skladu s putovanjem transportera i za role koje su okomite gledajući na transportni tok. Automatsko etiketiranje rola dostupno je kao integrirana karakteristika unutar našeg asortimana automatskih strojeva za vezanje.

Vezanje kroz rolu

Vezanje kroz rolu ili radijalno vezanje rola izvode naši strojevi za vezanje M410-EH serije. Ovi strojevi imaju vučnu podlogu za uvlačenje glave i zaokretne trake za vezanje kako bi se osiguralo prikladno vezanje vruće valjanih čeličnih rola.

Glava KLS, koja veže bez spojnica, je dizajnirana za 1/2 “, 5/8” i 3/4 “(12,7 mm, 15,9 mm i 19,0 mm) čeličnu traku. Apex Plus i Magnus čelična traka u mjerilima do 0,031 “(0,79 mm). Ova svestrana glava za vezanje namijenjena je srednjoj i teškoj primjeni u širokom rasponu industrija, uključujući metale i drvo. Dostupne su tri verzije mehanizma za spajanje kako bi se formirao 2-punčasti ključni spoj, 3-punčasti ključni spoj ili 4-punčasti ključni spoj, s jednim okretnim ključem za zaključavanje.

Signode PSF je naponski ulagač koji je posebno dizajniran da brzo i učinkovito primijeni trake oko paletiziranih ili drugih velikih pakiranja. Ručno vezanje velikih ili paletiziranih opterećenja je radno intenzivno i iznimno dugotrajan posao. U nekim slučajevima može staviti operativce u opasnu poziciju i često su potrebna dva operativca za dovršetak postupka. Signode PSF pruža mnogo bržu i učinkovitiju alternativu ručnom vezanju. Samo jedan operater je potreban za Signode PSF, koja također djeluje kao radna stanica, omogućujući da se sve operacije pakiranja dovrše sigurno i ergonomski – doslovno dodirivanjem gumba! Kod Signode PSF je uključen alat za vezanje koji se nalazi na sustavu zakretanja opruge, osiguravajući da alat za vezanje nije samo uvijek u pravom položaju, nego je i lagan za uporabu, umanjujući umor od strane operatera.