INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

News

Pozivnica – sajam FACH PACK 2019

POZIVNICA

FACH PACK 2019

 

Cijenjeni prijatelji i poslovni partneri,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas u posjetu najvećeg sajma pakiranja, papira i ambalaže «FACHPACK 2019» u Nürnberg, Njemačka od 24.09.-26.09.2019.

Read more

Pozivnica – SINO CORRUGATED 2019

POZIVNICA

SINO CORRUGATED 2019

 

Cijenjeni prijatelji i poslovni partneri,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas u posjetu najvećeg sajma preradnih strojeva za kartonsku ambalažu «SINO CORRUGATED 2019» u Šangaj, Kinu od 08.04.- 11.04.2019.

Read more

Inovacije

Naša nova web stranica

Dragi prijatelji i poslovni partneri,

Sretni smo i ponosni na našu novu internet stranicu zeti.hr. Nudimo poboljšano korisničko iskustvo i optimizaciju za upotrebu na mobilnim uređajima. Web stranica također ima potpuno novi dizajn i intuitivnu, poboljšanu navigaciju i funkcionalnost.

Molimo obratite pažnju i uživajte u detaljnim informacijama o našoj automatskoj vodoravnoj štanci ZETI Techcut Jinya, kao i boxmakeru ZETI StarBox, najnovijem SIGNODE BXT 3 ručnom alatu za vezivanje plastičnom trakom i još mnogo toga. Sigurni smo da ćete pronaći mnogo zanimljivih informacija o našem asortimanu proizvoda i usluga koji će vam omogućiti optimizaciju proizvodnje, uštedu troškova i stvaranje dodatne vrijednosti za vašu tvrtku.

Imate li upit? Pošaljite nam poruku izravno s vašeg mobilnog telefona!

Prodajete stroj? Snimite fotografiju telefonom, prenesite ga na našu prodajnu stranicu rabljenih strojeva i kontaktirat ćemo vas s prijedlogom cijene.

Imate li pitanja ili tražite opremu ili usluge koje nisu navedene, kontaktirajte nas sada.

Dobrodošli u industriju 4.0. Veselimo se vašoj povratnoj informaciji!

Digitalni print

Tiskaj budućnost sada

Ispiši budućnost sada!

Svi stručnjaci za tisak u valovitoj industriji suočeni su sa istim izazovom: Kako kombinirati sve veći broj prilagodbi kutija, visoko kvalitetne zahtjeve za tisak sa smanjenjem veličine naloga i just-in-time proizvodnjom i istodobnom uštedom troškova?

Read more