INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

News

Inovacije

Naša nova web stranica

Dragi prijatelji i poslovni partneri,

Sretni smo i ponosni na našu novu internet stranicu zeti.hr. Nudimo poboljšano korisničko iskustvo i optimizaciju za upotrebu na mobilnim uređajima. Web stranica također ima potpuno novi dizajn i intuitivnu, poboljšanu navigaciju i funkcionalnost.

Molimo obratite pažnju i uživajte u detaljnim informacijama o našoj automatskoj vodoravnoj štanci ZETI Techcut Jinya, kao i boxmakeru ZETI StarBox, najnovijem SIGNODE BXT 3 ručnom alatu za vezivanje plastičnom trakom i još mnogo toga. Sigurni smo da ćete pronaći mnogo zanimljivih informacija o našem asortimanu proizvoda i usluga koji će vam omogućiti optimizaciju proizvodnje, uštedu troškova i stvaranje dodatne vrijednosti za vašu tvrtku.

Imate li upit? Pošaljite nam poruku izravno s vašeg mobilnog telefona!

Prodajete stroj? Snimite fotografiju telefonom, prenesite ga na našu prodajnu stranicu rabljenih strojeva i kontaktirat ćemo vas s prijedlogom cijene.

Imate li pitanja ili tražite opremu ili usluge koje nisu navedene, kontaktirajte nas sada.

Dobrodošli u industriju 4.0. Veselimo se vašoj povratnoj informaciji!

Digitalni print

Tiskaj budućnost sada

Ispiši budućnost sada!

Svi stručnjaci za tisak u valovitoj industriji suočeni su sa istim izazovom: Kako kombinirati sve veći broj prilagodbi kutija, visoko kvalitetne zahtjeve za tisak sa smanjenjem veličine naloga i just-in-time proizvodnjom i istodobnom uštedom troškova?

Read more