INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

Jinya Automatska Vodoravna Štanca

Jinya SR-1650-SL

Potpuno automatska vodoravna štanca sa produženim lead edge ulaganjem

Zeti Techcut automatska vodoravna štanca serije SR-1650 je originalni proizvod vodeće Tajvanske firme JinYa Machinery Company, specijalizirane za proizvodnju automatskih vodoravnih štanci.

Proizvodnja serije SR-1650 je počela u veljači 2006. godine u proizvodnom pogonu tvrtke u Šangaju, Kina koristeći isključivo dijelove uvezene iz Japana i Tajvana. Tajvanski inžinjer i vlasnik firme, koji je istovremeno i glavni dizajner serije SR-1650, posjeduje više od 30 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji vodećih automatskih štanci. On je dizajnirao, gradio i sastavljao automatske vodoravne štance visokih performansa cijelu svoju karijeru te drži patente i inovacijska rješenja za stalno unapređenje, izradu i poboljšanja tehnologije štancanja.

Distributeri i partneri Jinye ZETI d.o.o. i Techcut poznati su po ispunjavanju zahtjeva kupaca za strojevima za preradu valovite ljepenke koristeći inovativne tehnologije, kvalitetne proizvode, pouzdanost i vodeće servisne usluge. Naši proizvodi, poznati po kvaliteti i prihvatljivim cijenama, su hvaljeni i cijenjeni među industrijskim stručnjacima. Dostupni smo kupcima 24 sata, 7 dana u tjednu i nudimo brze i efikasne servise, popravke i održavanje štance, kao i skladište rezervnih dijelova u Hrvatskoj i Njemačkoj omogućujući brzu isporuku dijelova.

Lead edge ulagač
Originalni lead edge ulagač omogućuje mekano ulaganje ploča i izbjegava ogrebotine i oštećenja tiska na ploči
Produženo lead edge poravnavanje
Unaprijeđeno poravnavanje produženog lead edge ulagača omogućuje poravnavanje pozicije ploča bez prekida u proizvodnji za preciznije štancanje
Sekcija izbijanja otpada
Centerline tehnologija s duplim okvirom dopušta veće brzine i najbolje performanse u klasi
Izlaganje
Izlagač skuplja štancane kutije u pakete i koristi pogonske remene za precizno, efikasno i brzo izlaganje

Specifikacije

ZETI TECHCUT SR-1650-SL 

Svi strojevi imaju Europski sigurnosni certifikat CE.

Specifikacije

Maks. dimenzije ploče

1650 x 1200 mm

Min. dimenzija ploče

650 x 500 mm

Maks. dimenzija štancanja

1630 x 1180 mm

Dimenzija unutarnje šasije

1660 x 1210 mm

Debljina materijala

0.7 – 9.0 mm debljina materijala (A, A+B, B, C, E, F, G – val i kaširane ploče, puni karton do min. 300 gr/m²)

Min. širina od vanjskog otpada

10 mm (zavisno o proizvodu)

Min. širina grajfera

6 – 12 mm

Linearna visina štancanja

23.8 mm

Maks. mehanička brzina

5000 udara/sat

Maks. pritisak štancanja

450 t

Ukupna snaga

32 KW (Glavni motor: 18,5 KW, frekventna kontrola brzine), 400 V, 50 Hz

Zrak

6 bara

Podešavanje pritiska

± 1.5 mm

Dimenzije

9600×3070×2458mm(D׊×V

Neto težina stroja (bez podesta)

33 t

Bruto težina stroja

37 t

Opcije stroja uključuju: standardni lead-edge ulagač, izlaganje na paletu i stol za brzu promjenu alata.

Glavne aplikacije SR-1650 serije potpuno automatski stroj za štancanje ravnih ploča uključuju visokokvalitetnim fleksom tiskane ili kaširane valovite ploče koje zahtijevaju štancanje za masovne primjene, kao što su velika pakiranja hrane, pakiranje pića, pakiranje aparata i elektronike itd. Stroj je savršeno optimiran za proizvodnju prehrambenih kutija, “amerikan kutije”, kutije za elektroniku i kutije za mlijeko, pivo, kutije za pizze itd.

S velikom radnom dimenzijom od 1600×1200 mm, SR-1650 serija može proizvesti dvije ili više kutija u istom procesu štancanja zavisno o veličini kutija, na primjer dvije standardizirane kutije za pakiranje hrane. Najveća mehanička brzina od 5.000 ploča/ sat omogućuje brzu proizvodnju s preciznim štancanjem na toleranciji od + -0,5 mm i značajno poboljšava učinkovitost, uz smanjenje potrebne snage i potrošnje električne energije. Inovativno dizajnirani lead edge ulagač predstavlja najsuvremeniju tehnologiju što se tiče prevencije savijanja i lomljenja kartona. Moguće je zaustaviti stroj u bilo kojem trenutku kako bi se spriječila opasnost od dodira kartona i zaštopanja. Zahvaljujući pritiskom štancanja od 450 tona, stroj omogućuje savršenu kvalitetu štancanja za najsloženije aplikacije pri velikim brzinama.

Po dovršetku montaže stroja i prije isporuke iz tvornice svaki stroj se kontrolira i mora proći poseban mehanički test. Za mehaničko ispitivanje koriste se potpuno crne lakirane valovite kartonske ploče kako bi se osigurala puna zaštita obojenih ploča, uključujući izbjegavanje ogrebotina ili oštećenja od strane ulagača. Kompletan proces proizvodnje optimiran je kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i zadovoljstvo kupaca gledajući sve dijelove stroja.