INFO@ZETI.HR +385 99 421 2828

Wonder digitalni tisak

Wonder Digitalni tisak

 

PRINTAJTE BUDUĆNOST SADA
Dostupan digitalni tisak za valoviti karton je sada na raspolaganju

ZETI d.o.o. s ponosom predstavlja jedini na tržištu dokazani digitalni tisak s jednim prolazom (single pass) koji ispunjava vaše buduće zahtjeve za tisak već danas, ZETI Wonder Digital!

Svi stručnjaci industriji valovitog kartona suočeni su s istim izazovom: kako kombinirati sve veći broj prilagodbi kutija i kvalitetne zahtjeve za tiskom uz smanjenje veličine naloga i just-in-time proizvodnju, istodobno štedeći troškove?

Svi stručnjaci industrije znaju da je odgovor digitalni tisak, ali i nastaviti da tehnologija zahtijeva puno ulaganja u opremu, ljude i znanje. Možemo ponuditi dvije vrlo specifične mogućnosti digitalnog tiska našim korisnicima, SUN CorrStream digitalni tisak i ZETI Wonder Digital. Iako SUN CorrStream predstavlja najbolje rješenje za high-end aplikacije po pristupačnijoj cijeni gledajući konkurenciju, cijena je još uvijek prepreka za korisnike koji tek počinju razvijati svoje iskustvo i know-how s digitalnim tiskom. Takvi klijenti razumiju veliki potencijal digitalnog tiska i „kutija nazahtjev“, ali nisu spremni, niti su u mogućnosti, investirati toliko puno.

Prateći te želje kupaca, na temelju dugogodišnjeg iskustva i dugotrajne dubinske analize tržišta digitalnog tiska, identificirali smo najviše dokazani digitalni tisak na tržištu danas. A najbolja vijest je da je stroj cjenovno dostupan, dugotrajno testiran na tržištu i dostupan je odmah. ZETI Wonder Jet Digital.

Kontaktirajte nas sada za više detalja!

Rado ćemo vam pokazati kako prilagoditi svaku pojedinačnu kutiju i otkriti potpuno novo tržište!

Specifikacije